Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksNærskipsfartskonferansen_2019_Bergen_mars

Treffpunkt for nærskipsfarten

17.01.2019

«Alt som kan krype og gå» innen nærskipsfart samles i Bergen 11.-12. mars.

Sjømannsorganisasjonene inviterer til sin omfattende nærskipsfartskonferanse for syvende gang. I år går arrangementet av stabelen på Clarion Hotel Admiral 11.-12. mars.


Seiler i medvind

– Nærskipsfarten er et viktig segment med stort utviklingspotensiale, sier assisterende direktør Hånkon Eidset i Maskinistforbundet, som er teknisk arrangør dette året.

Så vel lederne i de tre sjømannsorganisasjonene som i Kystrederiene deltar på konferansen. Andre sentrale aktører som Kystverket Sjøfartsdirektoratet, og Statens Havarikommisjon inviteres også.

– Vi kommer også til å ha en politisk sekvens med både riks- og lokalpolitikere, sier Eidset og legger til at programkomiteen i disse dager finpusser de siste detaljene på dagsorden.

Følg med på sosiale medier for oppdatert program!


Meld deg på nå


Eidset oppfordrer medlemmer i alle tre forbund til å melde seg på så raskt som mulig.

– I tillegg til foredragsholderne ønsker vi å få tilbakemeldinger fra sjøfolkene selv. Ingen vet bedre hvor skoen trykker. Vi ønsker en åpen dialog mellom alle parter. En hovedmålsetning med konferansen er at vi jobber konstruktivt sammen for å styrke næringen og sikrer arbeidsplasser. Oppsummert skal konferansen ha fokus på framtid, teknologisk utvikling og felles utfordringer, avslutter Håkon Eidset.

Påmelding for medlemmer i Dnmf skjer på denne lenken


Nærskipfartskonferansen Bergen 2019 foto Omar Jørgensen.JPG
I SAMME BÅT: Asgeir Olsen (kokekyndig matros), Dag Egel Økland (skipsfører) 
og Kim-Arne Nilsen deltok på fjorårets konferanse. – Supert arrangement var deres dom.