Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksSkipsbesøk-i-Aberdeen

Skipsbesøk i Aberdeen

01.07.2016

​Håkon Eidset har onsdag, torsdag og fredag denne uka hvert i Aberdeen Havn og besøkt Offshoreservice skip.

 

​Besøkte 12 skip, NOR registrerte, NIS registrerte og FOC registrerte. Må nok innse at det blir flere og flere av de to siste kategoriene som er i Aberdeen, det minker med NOR registrerte. en uansett flagg så er det like kjekt å besøke de som er ombord. Her diskuterer og der jeg får vite hva som skjer hos dem og de for informasjon om hva DNMF holder på med. Mye spørsmål om dagens situsjon med oppsigelser og permittering, mange Elektrikere som er spent på hva det blir til med dem i 2017 og de nye endringer fra STCW. Der har nok ikke IMO og Sjøfartsdirektoratet helt samme tolkningene.

Ombord på BB Troll traff jeg også ei legende innenfor Velferd og nå for Sjømansskirken, Erna Christie.Selv om hun er blitt en voksen dame og godt av med pensjon så jobber hun som frivillig for Sjømannskirken og spring ombord i skipene med avviser og arrangerer turer hvis man ligg inne og kan ha tid til slikt. På torsdager arrangeres også Quiz på Sjømannskirka, men oppmøte burde vært større.

Takk til alle jeg fikk komme ombord til og beklager at jeg ikke kom meg ombord på Totalbasen, dette takket min yndlings Security der, vi er ikke helt enige.

Legger ved litt bilder fra turen

    20160630_101804.jpg 

Kaffe pause ombord i BB Troll me elektriker Per Ljunggren og Erna Christie

20160630_143504.jpg 

Bibby Topaz

 

he@dnmf.no

IMG_0661.JPG