Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
Logg på

Skip Navigation LinksSkole--og-studentkontakt

Skole- og studentkontakt søkes

08.01.2016
En av våre to student- og skolekontakter, som begge har hatt 25 % stilling, ønsker å gi seg i mars etter to år, som var prosjektets opprinnelig avtale. Forbundsstyret i Det norske maskinistforbund har imidlertid besluttet å forlenge prosjektet med student- og skolekontakter.

DNMF søker av den grunn en ny medarbeider som allerede er yrkesaktiv i en stilling innenfor forbundets områder, og som i tillegg kunne tenke seg å delta videre i prosjektet som student- og skolekontakt.

Hovedområdet for prosjektet er DNMFs målsetning om å bidra til rekruttering, legge til rette for tidsriktig utdanning og livslang faglig kompetanseutvikling for maskinoffiserer og teknisk personell. Ansvarsområdet for student- og skolekontakter er kontakt med medlemmer i utdanning, videreformidling av deres innspill og interesser, kontakt med skoler og utdanningsinstitusjoner innenfor våre rekrutteringsområder, samt bidra til satsingen på rekruttering og utdanning på andre måter. Stillingene rapporterer til fagsjef ved hovedkontor i Oslo. Opplæring vil bli gitt.

Kontaktpersoner:
Fagsjef                          Odd Rune Malterud, mobil 913 21 563
Generalsekretær          Hege-Merethe Bengtsson  mobil  414 41 818

Søknad sendes snarest på mail til orm@dnmf.no