17.03.2020 
​​

 
​Sjømannskirken vil fortsatt være til stede for nordmenn i utlandet, men på andre måter, skriver kirken i sitt nyhetsbrev Næringsnytt for mars.

De skriver videre: 

"Mange befinner seg nå i en krevende situasjon med permitteringer og usikkerhet for dagene som kommer. Ansatte og studenter i utlandet kan slite med å komme seg hjem. Vi ønsker å minne om at dere har oss i bakhånd, og at vi gjerne stiller opp for dere.
Fram til 26.mars, og muligens mye lengre, vil sjømannskirkene holde stengt. Dette gjøres som en del av en verdensvid dugnad for å redusere smittespredningen av Korona.


Sjømannsprestene, diakonene og andre ansatte på sjømannskirkene kan kontaktes på telefon eller på andre måter. Se www.sjomannskirken.no for kontaktdetaljer.


Våre ambulerende sjømannsprester https://www.sjomannskirken.no/ambulerende/ og sjømannsprestene for studenter https://www.sjomannskirken.no/student/ er som alltid også tilgjengelig for dere. Ingen av dem har mulighet for å reise nå, flere av de befinner seg i karantene. Men det forhindrer ikke at dere kan ta kontakt for samtale, erfaringsutveksling og lokalkunnskap.
Sjømannskirkens beredskapstelefon: +47 951 19 181 har som alltid døgnberedskap.


Ansatte i Beredskap Næringsliv kan også kontaktes. Vi forsøker å holde oss oppdatert på de dilemmaene bedriftene, rederiene og høgskolene står i med hensyn til utestasjonerte og ansatte på tjenestereise: 
Jan Stellef Rønningen: jsr@sjomannskirken.no +47 404 72 560 
Martin Alvsvåg: mal@sjomannskirken.no +47 414 93 111 
Ingrid Nyhus: iny@sjomannskirken.no +47 412 18 955 
Line Kvalvaag: lkv@sjomannskirken.no +47 416 37 878


For dere og deres ansatte og pårørende minner vi også om at nettkirken har chatte-tjeneste. Den betjenes nå hver dag. https://www.nettkirken.no/#chat "

Sjømannskirken logo.jpg 


 

Kontaktperson i Dnmf for samarbeidet med Sjømannskirken:

Assisterende direktør & fagsjef
Odd Rune Malterud
E-post: orm@dnmf.no
Mobil:   +47 913 21 563​