Sjømannskirken inviterer til en digital annerledes jul. 

"Lag deg en god kopp kakao, tenn et lys og sett deg foran skjermen for en aldri så liten digital juleturné rundt om til sjømannskirkene denne desemberkvelden.

Hvordan blir egentlig denne julen i Sjømannskirken? I sendingen vil du få ferske videorapporter fra våre ansatte ute i verden, og et innblikk i hvordan nordmenn i utlandet nå har det. Det blir julehilsen fra generalsekretær Jeffrey Huseby, stemningsfull musikk og førjulshygge fra studio i Bergen. Blant annet vil Thomas Brønbo bidra med sin nye julelåt "No ringes jula inn igjen".

Det vil bli mulighet for å sende inn spørsmål til studio underveis i sendingen, og du får også muligheten til å støtte julekampanjen vår «Tenn lys i et vanskelig liv» i løpet av sendingen. Det er fortsatt nordmenn i utlandet som trenger at Sjømannskirken er til stede langt hjemmefra.

Sendingen ledes av konsulent i Norgesarbeidet, Eva Kristin Dale Wessman og gjest i studio er operativ leder Espen Ingebrigsten.

Dersom du har spørsmål du ønsker vi tar opp i sendingen, send en mail til Eva Kristin: edw@sjomannskirken.no"

--

Dnmf tilbyr også medlemmer og Deres familie 24/7 beredskapstelefon (+47 414 41 818/ 913 21 563) samt rådgivningspunkter om en uønsket hendelse skulle oppstå Sjekk ditt medlemskort.
I tillegg har Dnmf inngått avtale med Sjømannskirkens 24/7 beredskapsstyrke (+47 951 19 181) som kan bistå medlemmer eller Deres pårørende i uønskede situasjoner, både på land og hav.
Dnmf har også tilsvarende avtaler med Nautilus 24/7 og ITF Seafarers Rights som våre medlemmer fritt kan bruke.