Kurset, som ble holdt av Rune Johnsrud og Håkon Eidset, samlet tillitsvalgte fra ulike deler av landet for å styrke deres kunnskap og ferdigheter.

Til kursledernes glede var det en god samlig av nye og kjente fjes tilstede da de samlet seg om bord på skipet for å delta på kurset. Rune Johnsrud og Håkon Eidset leverte en engasjerende og kunnskapsrik opplæring til deltakerne.

Kurset omfattet en rekke interaktive foredrag og diskusjoner som er relevante for deres rolle som tillitsvalgte. Emner som forhandlingsstrategier, konflikthåndtering, effektiv kommunikasjon og evnen til å representere og ivareta medlemmenes interesser ble dekket.

Etter kurset var det tydelig at deltakerne hadde fått økt selvtillit og nye verktøy som de kunne ta med seg tilbake til sine respektive fagforeninger. De var ivrige etter å dele det de hadde lært med kollegene sine og bidra til å styrke arbeidstakernes rettigheter og velferd innenfor deres spesifikke fagområde.

Kurset på Color Line var en stor suksess, og deltakerne dro hjem med både ny kunnskap og inspirasjon. Rune Johnsrud og Håkon Eidset ønsket å bidra til å skape en motiverende og lærerik opplevelse som vil påvirke deltakernes fremtidige arbeid som tillitsvalgte positivt.