Håkon Eidset jobber hardt for å sikre at hans område fungerer smidig og effektivt. Forrige uke var han på et spennende oppdrag i Aberdeen og Montrose, hvor han deltok på flere skipsbesøk sammen med de andre to sjømannsorganisasjonene Norsk sjøoffisersforbund og sjømannsforbundet. 

Besøket i Aberdeen og Montrose var en viktig mulighet for våre områdeansvarlige til å møte medlemmer og diskutere viktige saker som angår i deres arbeid. I løpet av besøket hadde han flere gode samtaler med medlemmer, og han fikk også mulighet til å se flere skip og utstyret som brukes i arbeidet på nært hold.

Han var imponert over det høye nivået på kompetansen til medlemmene som han møtte, og han var svært fornøyd med de produktive samtalene som de hadde sammen. Samtalene dreide seg om alt fra sikkerhet til utfordringer knyttet til driften av skipet.

Som en områdeansvarlig er det viktig for Håkon å være til stede på slike arrangementer og ha personlig kontakt med medlemmene i området sitt. Dette gir ham mulighet til å forstå deres behov og utfordringer på en dypere måte og å finne måter å støtte dem på.

Alt i alt var besøket en stor suksess, og han ser frem til å bygge videre på forholdet til medlemmene i fremtiden.