Vi fikk god mottakelse av HR-direktøren og fikk delt ut visittkort og snakket med mange engasjerte sjøfolk. Alle var glade for å være tilbake på jobb igjen, og det var ingen klager fra mannskapet denne gangen.

Maskinbesetningen var veldig opptatt med klasseselskapet men de hadde alle anledning til å snakke med oss hvis de ville. Nå har de også visittkort med kontaktinformasjon fra Dnmf alle sammen.

"Norwegian Star" er bygget i 2002, men fremstår fremdeles som et meget flott skip. Veggen med alle plakettene på forteller at skipet har vært vidt omkring. De mottar en ny plakett for hver havn de besøker første gang. Det var to vegger fulle av plaketter der.

Det var ingen nordmenn ombord denne gangen, men det er første cruiseskip Dnmf har besøkt denne sommeren, som det ikke var noen nordmenn i maskinen.

Under besøket fikk vi se at de nyankomne som var om bord første gang fikk sikkerhetsundervisning i skipets teater, og HR-direktøren viste oss alle mannskapets fasiliteter ombord. Vi forstår godt at de trives der og noen vi snakket med hadde jobbet for NCL i over 20 år.